Wat is het verschil tussen EDU en PRO?

Als we het bij Picoo hebben over EDU, gaat het om spellen of producten die specifiek voor de educatie doelgroep gemaakt zijn. Denk aan spellen om taal te oefenen of kaartjes met rekensommen erop. PRO klanten zijn vaak organisaties die niet per se bezig zijn met onderwijs. Denk aan BSO’s of scoutinggroepen. 

Sets

Het verschil tussen de PRO en EDU sets zit in de spellen en extra materialen die meegeleverd worden. Als je een PRO set aanschaft krijg je spellen die goed zijn voor de sociaal-emotionele ontwikkeling en fysieke beweging maar niet specifiek gemaakt zijn om kinderen lesstof bij te brengen. Bij de EDU set krijg je een mix van educatieve en niet-educatieve spellen. Bij de EDU set is de set Smartsleeves inbegrepen, die heb je namelijk nodig bij een aantal educatieve spellen.

Abonnementen

Als je een abonnement hebt sturen we je elke maand automatisch een nieuw Picoo spel. Heb je een EDU abonnement? Dan sturen we je eens in de drie maanden een educatief spel. De andere maanden ontvang je hetzelfde spel als de PRO abonnementhouders. Meer informatie over onze abonnementen vind je hier.