Waarvoor gebruik je de Picoo app?

De Picoo app gebruik je voor meerdere dingen:

• Het starten van spellen
  • Het updaten van je Picoo controllers
  • Het opsporen van problemen

Het leuke aan de app is dat je niet alleen de basisvariant van de spellen kunt spelen, maar ook de aangepaste modussen kunt gebruiken. Het is namelijk zo dat niet alle spellen direct speelbaar zijn door bijvoorbeeld kinderen met een visuele beperking. Om de spellen wél speelbaar te maken, zijn de modussen in het leven geroepen.

Verder biedt de app vooral handige functies voor het beheren van je Picoo controllers. Werken de controllers niet helemaal zoals je verwacht? Dan kun je de app gebruiken om op te sporen wat er gebeurt. Wil je nieuwe spellen spelen? Dan kun je de software van jouw Picoo controllers updaten met de app. Ook het koppelen van controllers aan je account doe je via de app.

De Picoo app is beschikbaar voor zowel Apple iOS als Android.