Kunnen er meerdere spellen tegelijk gestart worden?

Ja, vanaf software versie 2.20 is dit mogelijk voor groepsspellen. Bij individuele spellen kon dit al eerder. Het werkt zo:

1. Scan het startkaartje van het spel dat je wilt spelen.
  2. Houd de Picoo controller(s) van de spelers die hetzelfde spel willen spelen bij de spelverdelder in de buurt.
    1. Houd de controllers van de spelers die niet mee willen doen uit de buurt van de groep.
  3. Wacht tot alle controllers van de spelers die mee willen doen wit zijn
    1. De controllers van de spelers die niet mee willen doen horen nog steeds langzaam blauw te knipperen.
  4. Druk op de knop van de spelverdeler om het spel te starten.