Hoe laad ik mijn Picoo controllers op?

Standaard Set (6 Picoo controllers)

• Gebruik alleen de meegeleverde USB-C kabels en voedingsadapter.
  • Open het klepje aan de onderkant van de Picoo controller en sluit de USB-C kabel aan. Steek de andere kant van de kabel in de voedingsadapter. Doe dit bij alle Picoo controllers.
  • Steek de stekker van de voedingsadapter in het stopcontact.
  • De controllers gaan nu langzaam knipperen:
    • Rood: de controllers bezig met opladen.
    • Paars: de controllers zijn te warm (of koud) om op te laden. Zodra ze zijn afgekoeld zal het opladen vanzelf beginnen.
    • Oranje: de controllers zijn bijna klaar met opladen. (Je kunt ze al weer gebruiken om te spelen)
    • Groen: de controllers zijn volledig opgeladen (na 5 minuten gaan ze vanzelf uit).

Premium Set (12 Picoo controllers)

• Gebruik alleen de meegeleverde kabels, hub en voedingsadapter om de Picoo controllers op te laden.
  • Open de koffer.
  • Open het klepje aan de onderkant van de Picoo controller en plug de USB-C kabel in. Doe dit voor alle Picoo controllers.
  • Haal de voedingsadapter en het netsnoer uit de koffer en plaats ze buiten de koffer.
  • Steek het netsnoer in de voedingsadapter.
  • Steek de stekker van de voedingsadapter in het stopcontact.
  • De controllers gaan nu langzaam knipperen:
    • Rood: de controllers bezig met opladen.
    • Paars: de controllers zijn te warm (of koud) om op te laden. Zodra ze zijn afgekoeld zal het opladen vanzelf beginnen.
    • Oranje: de controllers zijn bijna klaar met opladen. (Je kunt ze al weer gebruiken om te spelen)
    • Groen: de controllers zijn volledig opgeladen (na 5 minuten gaan ze vanzelf uit).
  • Laat de koffer om veiligheidsredenen open tijdens het opladen.

Kaplan Set (USA)

• Gebruik alleen de meegeleverde kabels, hub en voedingsadapter om de Picoo controllers op te laden.
  • Neem de hub en voedingsadapter uit de koffer en plaats beiden buiten de koffer.
  • Open het klepje aan de onderkant van de Picoo controller en plug de USB-C kabel in. Doe dit bij alle Picoo controllers.
  • Plug het andere uiteinde van de kabel in de hub. Doe dit met alle kabels.
  • Steek de stekker van de voedingsadapter in het stopcontact.
  • De controllers gaan nu langzaam knipperen:
    • Rood: de controllers bezig met opladen.
    • Paars: de controllers zijn te warm (of koud) om op te laden. Zodra ze zijn afgekoeld zal het opladen vanzelf beginnen.
    • Oranje: de controllers zijn bijna klaar met opladen. (Je kunt ze al weer gebruiken om te spelen)
    • Groen: de controllers zijn volledig opgeladen (na 5 minuten gaan ze vanzelf uit).
  • Laat de koffer om veiligheidsredenen open tijdens het opladen.