Hoe laad ik mijn Picoo controllers op?

Je laadt de Picoo controllers als volgt op:

• Koppel de usb-c kabel aan de bijgeleverde adapter. Dit hoeft alleen als je géén Picoo koffer hebt.
  • Steek het kabeltje onderin de Picoo(‘s)
  • Steek de stekker in het stopcontact.
  • De controllers gaan nu rustig knipperen:
    • Rood: de controllers bezig met opladen.
    • Paars: de controllers zijn te warm (of koud) om op te laden. Zodra ze zijn afgekoeld zal het opladen vanzelf beginnen.
    • Oranje: de controllers zijn bijna klaar met opladen. (Je kunt ze al weer gebruiken om te spelen)
    • Groen: de controllers zijn volledig opgeladen (na 5 minuten gaan ze vanzelf uit).
  • Herhaal het opladen voor de andere Picoo controllers.

Laad je je Picoo controllers op met een koffer? Laat de koffer om veiligheidsredenen open tijdens het opladen.