Hoe kan ik mijn app account verwijderen?

Er zijn 2 manieren om je Picoo App account te verwijderen, namelijk:

• Open in de Picoo App de 'Onderhoud' tab en tik op het 'Account' symbool, rechtsbovenin het scherm. Tik vervolgens op de 'Verwijder account' knop.
  • Stuur een verzoek om je account te verwijderen naar info@picoo.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om alle gegevens te verzamelen die nodig zijn om je account te verwijderen.

Let op: Als je je account verwijderd worden de volgende gegevens verwijderd:

• Je naam en e-mail adres.
  • Informatie over alle Picoo's die aan je account gekoppeld zijn.