Kunnen kinderen met een visuele of auditieve beperking, of uit het speciaal onderwijs in het algemeen ook met Picoo spelen?

Ja, dat kan. Bij Picoo vinden we inclusief spelen erg belangrijk. Daarom houden we hier tijdens het ontwerpen van spellen zoveel mogelijk rekening mee, zodat iedereen mee kan spelen.

Dat lukt echter niet bij alle spellen, en daarom hebben sommige spellen een speciale modus om het spel inclusiever te maken. Een spel met een speciale modus start je via de app, of met een speciaal spelkaartje dat te bestellen is in onze webshop.

Daarnaast hebben we in samenwerking met Bartimèus een spel genaamd Twikkie uitgebracht, dat speciaal ontworpen is voor kinderen met een visuele beperking. Ook dit spel is te spelen via de app, of met een spelkaartje dat je kunt bestellen in onze webshop.

Wil je Picoo graag inzetten in het speciaal onderwijs? Of heb jij ideeën om spelen met Picoo inclusiever te maken? We horen graag van je via info@picoo.nl! Je kunt ook bellen naar +31-(0)40 2405 295. We denken graag mee over de mogelijkheden en spellen die geschikt zijn voor jouw organisatie!